VAGT

  • Sikkerhedsvagt

  • Fast vagt

  • Butiksvagt

  • Vagt ved byggeplads

  • Runderingsvagt

  • Receptionist-vagt

  • Brandvagt

  • Servicevagt

  • Centervagt

Kontakt os i dag

INDHENT TILBUD

hCaptcha

Vagttyper

Herunder kan du læse om de typiske vagttyper, vi tilbyder. Alle vores vagter hos Delta Security er specialuddannede med kompetencer inden for selvforsvar, førstehjælp, konflikthåndtering med mere.

 

Har du brug for en skræddersyet vagtløsning til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi finder en løsning, der passer præcis til dine behov.

Fast vagt:

Øger trygheden ved at være synlig og fast tilknyttet virksomheden. Dette kan være dag eller nat og i kortere eller længere perioder. Vi tilpasser vores løsning til dig og din virksomhed. Vores vagter er uddannede indenfor konflikthåndtering, selvforsvar og førstehjælp m.m.

Kontakt os i dag

Sikkerhedsvagt:

Sikkerhedsvagter fungerer som et præventivt element i forhold til at sikre jeres virksomhed imod kriminalitet, konflikter og lignende. Sikkerhedvagten kan intervenerer i konflikten og er mere fleksibelt og handledygtig end f.eks. et overvågningskamera.

Kontakt os i dag

Butiksvagt:

Måske har du brug for en butiksvagt eller butiksdedektiv til at øge sikkerheden, når tyverialarmer ikke er nok? Vi kan tilbyde begge dele. Kontakt os for mere information. Vores ydelse tilpasses din virksomhed, og vi følger dine anvisninger og ønsker, når vi patruljerer i din butik.

Kontakt os i dag

Vagt ved byggeplads:

Mindsk svind, tyveri og hærværk af værdifulde materialer – vores professionelle byggepladsvagter øger sikkerheden omkring jeres byggeplads og sikrer den mod uindbudte gæster.

Kontakt os i dag

Runderingsvagt:

Runderingsvagten undersøger i faste rutiner bygningen eller området – det gælder både udendørs og indendørs områder. Vagten vil kunne bemærke forstyrrende elementer, som et kamera eller en alarm måske ikke kan fange. Og allervigtigst kan vagten tage sig af det og nedtrappe en eventuel konflikt eller forebygge eventuel kriminalitet.

Kontakt os i dag

Receptionist-vagt:

Vi tilbyder vores professionelle vagtservice til receptioner og hoteller. Vi står til rådighed både til hverdag og ved konferencer og andre større arrangementer.

Kontakt os i dag

Brandvagt:

En brandvagt gør dit arrangement eller event mere sikkert og trygt. Brandvagten er uddannet i brandslukning, førstehjælp og andet relateret arbejde.

Kontakt os i dag

Servicevagt:

Øger sikkerheden for personale og kunder i detailhandlen. Venlige og imødekommende vagter, der er opmærksomme og har god situationsfornemmelse.

Kontakt os i dag

Centervagt:

Vores centervagter opretholder ro og orden og skaber tryghed for personale og besøgende i centre rundt omkring i Danmark. Mangler du en centervagt? Kontakt os allerede i dag.

Kontakt os i dag