DØRMAND & EVENT

Hos Delta Security leverer vi vagter og dørmænd til enhver fest eller lejlighed. Ofte sker det, at de få ødelægger festen for de mange. Undgå en ærgerlig situation ved at have styr på sikkerheden fra begyndelsen.

Kontakt os i dag

INDHENT TILBUD

hCaptcha

Sikkerhed ved arrangementer og events
– Dørmand, vagt eller kontrollør

Hos Delta Security leverer vi vagter og dørmænd til enhver fest eller lejlighed. Ofte sker det, at de få ødelægger festen for de mange. Undgå en ærgerlig situation ved at have styr på sikkerheden fra begyndelsen. Vores dørmænd og eventvagter er uddannede i konflikthåndtering, og kan nedtrappe konflikter når/hvis de opstår. Vi går enormt højt op i vores vagtservice – det gælder også vores dørmænd og eventvagter. Derfor kan du regne med at vores team er imødekommende, venlige og smilende. Vores vagter er tilstede for at skabe tryghed, og det betyder at vi går op i at være tilgængelige, opmærksomme og ansvarsbevidste.

Dørmand & eventvagt

Har du brug for en dørmand eller en eventvagt? Vi har et stærkt hold af erfarne og kompetente dørmænd, der kan stå for at øge trygheden ved dit arrangement. Uanset om det er et privat eller offentligt arrangement/event, har vi den fornødne viden og de rigtige kompetencer til at højne sikkerheden. Vi tilpasser vores service til dine behov, skal du afholde et stort event, kan vi stille med et helt hold af eventvagter og dørmænd, der kan være med til at sikre, at festen forløber som den skal.

Kontakt os i dag

DBU-kontrollører

Vores team består også af godkendte kontrollører til sportsarrangementer. Har du brug for sikkerhedsfolk til dit sportsarrangement, kan vi være behjælpelige med kompetente og uddannede DBU-kontrollører. Vores team har en stor viden og erfaring med stadionsikkerhed og kan bistå med opgaver som publikumshåndtering. Store arrangementer som sports- og idrætsarrangementer kræver stort overblik og den nødvendige viden, for at kunne løbe af stablen på en sikker og forsvarlig måde. Hos Delta Security har vi den fornødne viden. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker vores hjælp i forbindelse med en fodboldkamp eller andet.

Kontakt os i dag